Vakantiepark Beerze Bulten is de ideale familiebestemming. Gelegen in Vechtdal tussen het gezellige Hardenberg en Ommen in een bosrijke omgeving. Je hoeft je hier geen moment te vervelen want er is genoeg te doen! Zwemmen in het vernieuwde zwemparadijs (binnen en buiten), spelen in het grote indoor speelparadijs of genieten van de wellness faciliteiten. Ervaar het zelf!

Van alle gemakken voorzien

  • Theater & shows
  • Uitgebreid animatieprogramma
  • Wellness & Beauty faciliteiten
  • Meer dan 30 uitdagende speeltuinen
  • Bosrijke omgeving
  • Kindvriendelijk en autovrij
  • Binnen en buiten zwemparadijs
  • Gratis wifi
  • Spelen het Giga Konijnenhol

Faciliteiten

In vakantiepark Beerze Bulten is veel te doen zodat je je niet hoeft te vervelen. Verschillende faciliteiten indoor en outdoor maken de actieveling enthousiast. Je kunt hier tennissen, midgetgolfen, fietsen, kanoën en nog veel meer.

Giga Konijnenhol

Het indoor speelparadijs staat garant voor urenlang speelplezier! Lekker klimmen en klauteren, naar beneden suizen van de glijbaan, kleuren in de knutselhoek of een strike gooien op de bowlingbaan: in het Giga Konijnenhol kan het allemaal!

Zwemparadijs

De binnen- en buitenzwembaden zijn een zwembeleving voor jong en oud! Een Adventure Island, zandstrandje en diverse glijbanen voor de kinderen en watersproeiers en massagestralen voor de volwassenen en ouders. Aan iedereen is gedacht!

Spa, Wellness & Fitness

Beerze Bulten beschikt over een échte beautysalon, waar je kunt relaxen en genieten van heerlijke massages, behandelingen en arrangementen. Daarnaast is er ook een professionele fitness en een saunalandschap, met 4 sauna's én een zoutgrot!

Giga Konijnenveld

Een geweldig grote speeltuin - ruim 10.000 vierkante meter - met water en zand. De grote zwemvijver en de klim- en klautertoestellen bieden volop zwem- en speelplezier!

Animatie & Theater

Het gehele jaar door is er een zeer uitgebreid animatie-programma vol met gevarieerde en superleuke activiteiten. Ook in de maanden buiten het hoogseizoen kun je rekenen op leuke activiteiten én theatershows voor jong en oud!

Horeca

Heerlijk lunchen en sfeervol uit eten met het hele gezin bij Brasserie de Hagehorst of een lekkere snack in Bultje's Eetkamer!

Plattegrond

Vakantiepark Beerze Bulten