Camping De Paal

Camping De Paal

De allerleukste kindercamping van Europa in de Brabantse Kempen, met volgens onze kleine gasten de coolste overdekte subtropische waterspeeltuin ooit! Kom onze Biebelebontse paalbergen snel bekijken en geniet in een van de luxe verhuurobjecten of ruime kampeerplaatsen.

 • Zowel binnen als buiten lekker zwemmen en spelen in het zwembad

 • Iedere ochtend lekkere verse broodjes in de supermarkt

 • Animatie met de aller gekste clowntjes van Nederland

 • Fietsen in de groenste gemeente van Europa

 • Wandelen in de Brabantse Kempen

 • Kamperen op Camping de Paal is een groot feest

 • Lekker luxe! Een accommodatie huren op Camping de Paal

 • Eten en drinken op Camping de Paal

 • Huisdiervriendelijk

 • Vissen

Locatie

Bekijk alle parken van Holland Topcampings op deze kaart.

Over de camping

Kamperen bij Camping de Paal
Camping de Paal is de allerleukste kindercamping van Europa met volgens onze kleine gasten de coolste overdekte subtropische waterspeeltuin ooit! Kennen jullie onze Biebelebontse paalbergen al? 40.000 m2 zand met vele speeltoestellen maakt dit tot een van de leukste speelplaatsen op Camping de Paal. Mochten de kinderen nog energie over hebben, staan onze enthousiaste medewerkers van het animatieteam bijna dag en nacht voor ze klaar om ervoor te zorgen dat ze zich zeker niet zullen vervelen, dus als u ze mist….

Op Camping de paal vindt u mooie, kampeerplaatsen van minimaal 100 m2 onder de bomen en op zonnige kampeervelden. Alle veldjes zijn voorzien van een speeltuintje, zodat de kinderen lekker kunnen spelen binnen uw gezichtsveld en u lekker kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

Mocht u toch wat meer luxe wensen dan hebben we onze supercomfortplaatsen van minimaal 150 m2 en voorzien van een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel achter uw plaats.

Onze kampeertarieven zijn allemaal inclusief. Wij hebben geen extra kosten, zoals toeristenbelasting, reserveringskosten, extra’s voor gebruik van douches etc. U hoeft dus geen rekening te houden met onverwachte kosten!

Verhuur op Camping de Paal
Heeft u geen eigen kampeermiddel en wenst u een accommodatie te huren op onze camping? Hiervoor hebben we verschillende mogelijkheden. Bent u op zoek naar een iets luxer verblijf? Een accommodatie voorzien van zowel een toilet als een badkamer met douche? Onze luxe paalhuissies liggen direct aan de biebelebonste paalbergen en de paalcasa’s kijken uit over een ruim kampeerveld. Wanneer u toch nog iets meer het kampeergevoel wil behouden raden we u onze paaltenten of paalcottages aan. Deze liggen op kampeervelden, tussen de andere kampeerders met hun eigen kampeermiddel. Voor ieder wat wils!

Faciliteiten

 • Zowel binnen als buiten lekker zwemmen en spelen in het zwembad
  Camping de Paal heeft zowel een binnen zwembad als een speeltuin in het water… met watershooters, buikschuifbanen en glijbanen. Buiten kun je Lekker spelen in het water op een echte (nouja, bijna echte) walvis waar je van af kunt glijden en op kunt klimmen of ga snel naar een van onze 3 glijbanen... als je durft. Je hoeft niet bang te zijn om te vallen want op de bodem van de lagune ligt een heerlijk zachte val dempende bodem, uniek in Nederland. Je kunt dus zo gek doen als je zelf wilt!

 • Iedere ochtend lekkere verse broodjes in de supermarkt
  De supermarkt heeft een uitgebreid assortiment waar u eigenlijk al uw boodschappen kunt vinden. U hoeft de camping dus niet af als u dat niet wilt. Iedere morgen worden er verse broodjes afgebakken, deze hoeft u niet te reserveren! Heerlijk toch, tijdens uw vakantie?

 • Animatie met de aller gekste clowntjes van Nederland
  Onze clowntjes maken iedere dag de meest grappige dingen mee. ’s Avonds vertellen ze jou hierover tijdens het meeleeftheater. Houd je van knutselen, spelletjes, sporten of speurtochten? Dit kun je allemaal in en rond het theater beleven. Spelen, dansen en zingen, iedere dag opnieuw.

 • Fietsen in de groenste gemeente van Europa
  De gemeente Bergeijk is uitgeroepen tot de groenste gemeente van Europa waar je dus heerlijk kunt fietsen in de bossen, over de weilanden en dwars door de natuurgebieden. Er zijn vele fietsroutes te verkrijgen bij ons én alle fietsroutes starten vanaf de camping.

 • Wandelen in de Brabantse Kempen
  Vanaf de camping starten verschillende mooie wandelroutes door uitgestrekte velden, bossen en dorpen. U kunt zelf de afstand bepalen dus ook uw kinderen kunnen lekker mee op wandeltocht.

 • Kamperen op Camping de Paal is een groot feest
  Kamperen op mooie groene, ruim opgezette velden met op alle velden een speeltuintje in het midden zodat uw kinderen ook lekker op het kampeerveld kunnen spelen! Alle plaatsen hebben eigen water aan- en afvoer, CAI en stroomaansluiting achter de plaats. De comfortplaatsen zijn 100 m2 en de supercomfortplaatsen 150 m2, de laatste categorie heeft zelfs een eigen badkamer achter de plaats! Luxe!

 • Lekker luxe! Een accommodatie huren op Camping de Paal
  Heeft u zelf geen kampeermiddel maar wilt u wel het kampeergevoel ervaren? We hebben een 4-tal verschillende accommodaties voor u, ook met eigen badkamer, waar u heerlijk kunt genieten van al het moois dat Camping de Paal te bieden heeft.

 • Eten en drinken op Camping de Paal
  Genieten, een keer niet zelf koken maar naar het restaurant! Lekker smullen van verschillende gerechten samen met uw kinderen, want aan hen is ook gedacht met een speciale kinderkaart. Zijn ze klaar met eten? Van tafel en hupsakee de speeltuin in. Kunt u ondertussen nog lekker wat drinken in ons café. Meer zin in een snelle hap? In onze snackbar staan onze medewerkers dagelijks voor u klaar.

 • Huisdiervriendelijk
  De hond hoort ook bij het gezin, vinden wij. Honden zijn bij ons dan ook toegestaan, overal behalve in onze accommodaties. Zorgt u er wel voor dat uw huisdier is aangelijnd?

 • Vissen
  Ontspannen aan het water? Op de receptie koopt u een vispas waar u in de omgeving van Camping de Paal mee kunt gaan vissen bij verschillende visvijvers.