Camping De Kleine Wolf

Camping De Kleine Wolf

Gelegen in het mooie Overijsselse Vechtdal, dichtbij gezellige vakantieplaatsjes zoals Ommen is de Kleine Wolf in Stegeren de plek waar je heerlijk kunt relaxen. Ook de plek waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en vriendjes kunnen maken.

 • Zwembad

 • Verhuuraccommodaties

 • Overdekt speelparadijs

 • Restaurant

 • Animatieteam

 • Omgeving

 • Zwemvijver

 • Honden beperkt toegestaan

Locatie

Bekijk alle parken van Holland Topcampings op deze kaart.

Over de camping

Camping De Kleine Wolf ligt in het mooie Overijsselse Vechtdal. Een plek waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen en vriendjes kunnen maken, terwijl u relaxed kunt luieren, de vogels hoort fluiten en de drukte en zorgen van alledag van uw schouders voelt afglijden. Dé perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie!

Alle kampeerplaatsen zijn comfortplaatsen, wat inhoudt dat elke kampeerplaats is voorzien van eigen electra (8 Ampere standaard), CAI-aansluiting, water en afvoer. Er zijn diverse kampeervelden waar de electra opgehoogd kan worden tegen bijbetaling naar 10 Ampere. Over de gehele camping kunt u (tegen betaling) gebruik maken van draadloos internet.

Op Camping de Kleine Wolf is er keuze uit een grote diversiteit aan verhuuraccommodaties, waaronder de Klaverlodges, Outdoor Living Lodges, Woody’s, Hooibergen en OeHoelodges. Elk vakantiehuis is voorzien van eigen sanitair, een keuken (met vaatwasser) en een veranda.

Faciliteiten

 • Zwembad
  Camping de Kleine Wolf is een topcamping met zwembad, wat garantie biedt voor uren lang waterpret voor jong en oud! Gasten van De Kleine Wolf hebben tijdens hun verblijf elke dag vrij toegang tot de zwembaden. Zowel het binnen bad als het verwarmde buitenbad hebben diverse glijbanen en speelobjecten, palmbomen; zowel kinderen als volwassenen vermaken zich er gegarandeerd!

 • Verhuuraccommodaties
  Op Camping de Kleine Wolf is er keuze uit een grote diversiteit aan verhuuraccommodaties, waaronder de Klaverlodges, Outdoor Living Lodges, Woody’s, Hooibergen en OeHoelodges. Elk vakantiehuis is voorzien van eigen sanitair, een keuken (met vaatwasser) en een veranda.

 • Overdekt speelparadijs
  De Wolventuin is het nieuwe indoor speelparadijs op De Kleine Wolf en is de perfecte locatie voor het hele gezin om zich uren te vermaken! Er zijn drie zones in de binnenspeeltuin; een lage zone voor de kleinste kinderen, een middelhoge zone met een wedstrijdelement en een hoge zone waar kinderen kunnen spelen, klimmen en klauteren met hoogtes tot tien meter.

 • Restaurant
  In het camping restaurant op De Kleine Wolf is iedereen van harte welkom voor een lekkere kop koffie bij het haardvuur of een frisse dorstlesser aan de bar. In het sfeervolle camping restaurant serveren wij een grote diversiteit aan a la carte maaltijden, waaronder soepen, salades, vegetarische gerechten, visgerechten en vleesgerechten. Naast het camping restaurant ligt de snackcorner. De snackcorner heeft een groot aanbod aan patat, heerlijke snacks en maaltijdschotels. Gasten kunnen hun snacks in de snackcorner nuttigen of gebruik maken van de afhaalmogelijkheden van de snackcorner.

 • Animatieteam
  Het animatieteam op Camping de Kleine Wolf bestaat uit jonge, dolenthousiaste jongens en meiden die de hele vakantie door leuke activiteiten organiseren. Iedere ochtend begint het animatieprogramma met knutselen in de Kreaklup en in de middag en avond speelt het animatieteam leuke spellen met kinderen van alle leeftijden.

 • Omgeving
  Camping de Kleine Wolf ligt bij het plaatsje Ommen. Het dorpje Ommen ligt in het mooie Overijsselse Vechtdal; dit is een uniek stukje Nederland, betoverend door zijn rust en verscheidenheid. Niet alleen de natuur is schitterend in Ommen en omgeving, er is ook voldoende te beleven rondom Ommen!

 • Zwemvijver
  De Kleine Wolf beschikt naast een visvijver ook over een zwemvijver. Kinderen kunnen zich op deze zwemvijver heerlijk vermaken met een roeibootje, spelen met de kabelbaan of met het pontje. De zwemvijver is gelegen aan de rand van de camping en is ruim opgezet. De zwemvijver is zelfs voorzien van een zandstrand en echte palmbomen!

 • Honden beperkt toegestaan
  Op Camping de Kleine Wolf zijn twee honden per kampeerplaats toegestaan, alleen ten westen van de entree, met uitzondering van Fazant 1 t/m 29 en 73 t/m 105 . In de verhuuraccommodaties zijn honden helaas niet toegestaan.