Op recreatiepark TerSpegelt verveel je je geen moment! Ontdek het water- en zandspeelparadijs Sterrenstrand en de gave activiteiten zoals BandRaften en Blobben. Overnachten kan op een luxe kampeerplaats aan het water, in een glamping accommodatie of óp het water in een WaterLodge. Voor eten kun je terecht in één van de zeven horecagelegenheden.

Van alle gemakken voorzien

  • Kamperen aan het water
  • Glamping óp het water
  • Speciale kinderkampeerveldjes
  • Stoere activiteiten
  • Bosrijke omgeving
  • Drie recreatieplassen
  • Goede horecavoorzieningen
  • Recreatie voor jong en oud
  • SterrenStrand

Faciliteiten

Op TerSpegelt worden tal van activiteiten georganiseerd. Terwijl de kleintjes spelen in het overdekte water- en zandspeelparadijs SterrenStrand, wagen de waaghalzen zich aan het Blobben of Tokkelen. Na alle inspanning even wat lekkers eten bij familierestaurant De Wijde Blick! En dat terwijl je uitkijkt op de hoge Blob-toren waar je die middag vanaf sprong bij het Blobben.

SterrenStrand

Waar kun je lekker binnen spelen, de zon op je gezicht voelen, heerlijk kliederen met water en zand én op avontuur in een echt labyrint? Precies, in SterrenStrand! Het speellandschap wordt omgeven door natuurwater van ca. 40 cm diepte. Ideaal om in te spelen en te kliederen.

Overdekt binnenbad

Zwemmen op vakantie is leuk! En al helemaal op TerSpegelt. De kleinsten kunnen spetteren in Bloos’ bad, peuters en kleuters kunnen in een bootje varen in onze nieuwe, spannende waterattractie CanalPlay en de grotere kinderen kunnen sjezen van de grote glijbaan.

Recreatieplassen

Bij TerSpegelt hebben we maar liefst 3 recreatieplassen! In de grote plas kun je heerlijk dobberen op een bootje of meedoen aan het BandRaften. Op de tweede plas kan je vissen, waterfietsen, blobben én tokkelen! De laatste recreatieplas is een échte zwemplas met twee glijbanen!

PumpTrack

Heuvels, bulten en bochten volgen elkaar op en vormen een afwisselende baan. Op onze PumpTrack hoef je nauwelijks te trappen, maar maak je snelheid middels een pompende beweging. Door de fiets op de achterkant van elke bult aan de grond te drukken maakt de fiets vaart. Héél veel vaart!

Stoere activiteiten

Bij TerSpegelt hebben we veel stoere activiteiten! Wat dacht je van blobben of geblobt worden vanaf een groot opblaaskussen op het water? Tokkelen vanaf de Blob-toren op de dubbele Tokkelbaan of BandRaften op de grote recreatieplas?

Strandpaviljoen De Wijde Blick

Het in 2020 compleet vernieuwde Strandpaviljoen De Wijde Blick is gelegen op een top locatie. Eet, met uitzicht op twee van de drie recreatieplassen, een ijsje op het terras, drink een biertje aan de bar of geniet van een heerlijke, betaalbare maaltijd in ons restaurant met speeltent en kinderbioscoop.

De Keizer eten & drinken

De Keizer is een plek waar je kunt genieten van lekker eten & drinken. Op de kaart staan (streek)producten met een internationaal tintje. Geserveerd in het restaurant, de gezellige serre, de sfeervolle tuinkamer of op de veranda bij het knetterende haardvuur.

Plattegrond

Recreatiepark TerSpegelt