Voor een ontspannen vakantie of actief weekendje weg ben je van harte welkom in de Achterhoek. Of je nu wilt kamperen op onze camping of wilt genieten van een luxe bungalow op ons bungalowpark, je vindt bij vakantiepark Marveld alles voor een geslaagde vakantie in Gelderland.

Van alle gemakken voorzien

  • Buitenbad met waterspeeltuin
  • Wellness
  • Supermarkt
  • Culinair genieten
  • Animatieteam
  • Mooie fiets- en wandelomgeving
  • Pitch en put
  • Fietsverhuur
  • Subtropisch zwembad

Faciliteiten

Bij Marveld Recreatie verveel je je geen seconde. Je kunt hier zwemmen, bowlen, tennissen (binnen en buiten) of golfen. Je komt tot rust in onze sauna en met de Vestingstad express bezoek je het prachtige Groenlo. Er is voor ieder wat wils!

Marveld zwemmen

Subtropisch zwembad

In ons subtropisch zwembad kun je zowel sportief baantjes trekken in het wedstrijdbad, als ontspannen in de hotwhirlpool of genieten in de sauna’s. De Crazy Cone is een glijbaan van circa 75 met magic-light effecten tijdens de afdaling. Deze super sensatie leg je af in een 1-persoons band. Voor de kleinsten is er een peuter- en kleuterbad. Na afloop kun je ontspannen in de hotwhirlpool of genieten in de sauna’s.

Animatie

Kinderen zijn op Marveld Recreatie speciale gasten, maak kennis met Teun en Pleun! Ieder weekend en in alle Nederlandse schoolvakanties is er een animatieprogramma! Op ons vakantiepark kunnen ze zich zorgeloos en met veel plezier vermaken, heerlijk zwemmen in ons subtropisch zwembad en klauteren op onze speeltoestellen in de grote speeltuin.

Horeca

Er zijn tal van mogelijkheden op culinair gebied! Er is een a la carte restaurant, een pannenkoek/ pizza restaurant, grill-restaurant maar ook de snackbar heeft een ruim assortiment. Een gezellig een avondje bowlen behoort tot de mogelijkheden, in onze bar-bowling is altijd een lekker drankje of hapje te bestellen.

Boodschappen

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u bij de supermarkt terecht. Onze uitgebreide supermarkt biedt een keur aan artikelen in een prettige winkel op de binnenplaats van het vakantiepark. Speelgoed of lectuur, we hebben het allemaal. Ook voor vers gebak kun je bij de supermarkt terecht en meerdere keren per dag bakken we ons brood ovenvers.

Tennis

Om lekker sportief bezig zijn kunt u terecht op van 1 van de maar liefst 3 binnen tennisbanen of lekker buiten spelen op de 2 buitenbanen!

Bowling

Onze bar bowling met 6 bowlingbanen is zeer geschikt voor een gezellige avond! Wordt het een strike of een spare? U kunt in ieder geval een lekker drankje of hapje bestellen. Gezelligheid voor het hele gezin!

Pitch en putt

Pitch en putt is een moderne sport die overal ter wereld wordt gespeeld, het is op ieder niveau spannend en uitdagend en iedereen kan het! De volledige baan bestaat uit 18 holes maar het is ook mogelijk om een halve baan te spelen.

Groenlo vestingstadexpress

In het spoor van Frederik Hendrik tijdens de 80 jarige oorlog rijdt deze trein een historische rit van ongeveer 2 uur langs markante plaatsen in de buurt van Groenlo. De machinisten zijn de gids. Deze trein rijdt in de vakanties en het weekend volgens dienstregeling.

Volop wandelmogelijkheden

Vanuit Marveld wandel je gemakkelijk naar het stadje Groenlo waar nog veel te zien is van haar verleden uit de 80-jarige oorlog. Tevens zijn er meerdere wandelroutes verkrijgbaar bij de receptie!

Fietsmogelijkheden

Vanuit Marveld zijn er veel fietsroutes door de mooie omgeving, deze zijn bij de receptie verkrijgbaar, ook voor de huur van fietsen kunt u daar terecht! Ontdek de beroemdste heks van de Achterhoek of ontrafel het mysterie van de zevensprong terwijl je een fietstocht maakt!

Plattegrond

Marveld Recreatie