Gelegen in het Overijsselse Vechtdal vind je 5-sterrencamping de Kleine Wolf. Waterpret in ons binnen-en buitenzwembad met glijbanen en spelen in het indoor speelparadijs. We hebben een strand met echte palmbomen, fantastische theatershows en een dol enthousiast animatieteam om de vakantie op de Kleine Wolf onvergetelijk te maken voor het hele gezin.

Van alle gemakken voorzien

  • Modern en luxe sanitair
  • Glamping accommodaties
  • Zandstrand
  • Kampeerplaatsen met privé sanitair
  • Dolenthousiast animatieteam
  • Verwarmd binnen- en buitenzwembad
  • Mooie fiets- en wandelomgeving
  • Indoor speelparadijs
  • Ruime comfortplaatsen

Faciliteiten

Op camping de Kleine Wolf vind je alle faciliteiten die nodig zijn om te genieten van een welverdiende vakantie. De kinderen kunnen lekker zwemmen, spelen en genieten van het animatieteam. Je kunt heerlijk lunchen en dineren in ons restaurant, boodschappen doen in de supermarkt en overdag genieten van de prachtige natuur.

Binnen en buiten waterpret

Met een verwarmd overdekt zwembad met glijbanen, stroomversnellingen, een bubbelbad, speelattributen en een buitenzwembad met 2 grote glijbanen is urenlang waterpret gegarandeerd!

Een strand met echte palmbomen!

Playa de Kleine Wolf is een heerlijk strandje met palmbomen en knusse strandparasols. Een plek waar de kinderen zich vermaken met vele water- en zandtoestellen terwijl je lekker op het strand ligt te zonnen!

Indoor speelparadijs

Ook wanneer de weersomstandigheden tegenzitten kunnen de kinderen spelen in het indoor speelparadijs. Kinderen kunnen hier lekker klimmen, klauteren en spelen terwijl je heerlijk geniet van een kop koffie, lunch of diner in de Wolventuin.

PumpTrack

Op de PumpTrack van de Kleine Wolf kan je razendsnel met je fiets een uitdagend parcours afleggen met bulten, heuvels en bochten. Trappen hoef je bijna niet, want door te pompen en je gewicht goed te verdelen ga je het allersnelst! Bovendien is de baan geschikt voor iedereen, van beginners tot gevorderden!

Dolenthousiast animatieteam

De Kleine Wolf beschikt over een dolenthousiast animatieteam dat de allerleukste en spectaculairste activiteiten organiseert voor alle leeftijden. Van de theatershows tot spooktochten, disco’s, avondspellen en vuurwerkshows!

Lekker lunchen of dineren in ons restaurant

In restaurant de Wolventuin kun je heerlijk relaxed genieten van een hapje en drankje. We bieden hier snacks en plateservice. Ons a la carte restaurant heeft een uitgebreide menukaart met veel verschillende gerechten.

Gooi en hengeltje uit in onze visvijver

Voor vissers is er een heuse visvijver van bijna 1 hectare. De visvijver ligt naast de zwemvijver. In de vijver zwemmen onder andere blank- en ruisvoorn, karpers, blei, grote brasem en zeelt, waaronder enkele 20-ponders.

Overal WiFi

Wil je de leukste vakantiefoto’s delen via Whatsapp of social media? Geen probleem! Wij bieden hiervoor een WiFi-netwerk aan. Je ontvangt één gratis inlogcode per kampeerplaats waarmee je kan inloggen op het WiFi-netwerk. Extra inlogcodes zijn tegen betaling te verkrijgen bij de receptie.

Altijd iets lekkers te vinden in de supermarkt

De campingsupermarkt heeft niet alleen een uitgebreid assortiment versgebakken broodjes, maar ook levensmiddelen als fruit, groente, vlees en zuivel en non-food artikelen zoals kranten, tijdschriften, gasflessen, visgerei, badkleding en kampeerartikelen.

Een prachtige omgeving om te fietsen en wandelen

In de omgeving is een afwisselend landschap te vinden van rivieren, bos, heide, vennetjes en zandverstuivingen. Perfect om te ontdekken per voet of per fiets!

Plattegrond

Camping de Kleine Wolf